Crestonium - s hrdostí obchoduje ve vteřinách a nepřijímá transakční poplatky.

Crestonium je hrdý na to, že obchoduje během několika sekund a neúčtuje si transakční poplatek.




Crestonium nabízí uživatelům bezplatnou a nepřetržitou zkušenost s posíláním a přijímáním peněz na celém světě. ICO si klade za cíl vytvořit neomezené pole použití pro tradiční uživatele (hlavní proud), dokud se kryptografická měna stane fenoménem plně přijatým světem. Crestonium není jen pro nakupování, ale také pro nákupy. Která je jedna z nejsložitějších částí moderní měny krypto.

Nízká nabídka, vysoká poptávka

Během ICO bude k prodeji nabídnuto pouze určité množství CXS a všechny neprodané tokeny budou zničeny. Také, protože některé CXS se po každé transakci zvednou, poptávka se zvýší.

Kredity a možnosti úvěru

Crypto Money World nemá bezpečné úvěrové nebo úvěrové opce. Crestonium má za cíl zničit tuto překážku rozpoznáním této možnosti. Můžete si ji půjčit!

Ocenění a věrnostní program

Vyhrajte cenu zakoupením CXS. Důkaz, který zakoupíte prostřednictvím ICO, vám poskytne bonus. Díky štědré ceně můžete získat další CXS. Tento token CXS můžete použít v každé oblasti svého života. Například: Bankovní transakce, nákupy, pojišťovací transakce, školení lze poskytnout.

Crestonium Token

CXS ICO ICO tokenu hodnota není v průběhu příštích šesti měsíců zvýší na 150%, vrátí token majitele. Tato platforma poskytuje tuto záruku, protože je přesvědčena o svých produktech a chtějí ji co nejlépe prezentovat svým uživatelům.

Použitelnost a škálovatelnost

Může být použit v globálních operacích.

Crestonium chce integrovat technologii blokování řetězců do všech aspektů našeho života. Tým vývojářů Crestonium vyvíjí aplikace pro tuto integraci v reálném životě. Crestoni I, jakož i další blok síť řetězce třetích stran je kompatibilní s běžnými kladkostrojů jsou ethereum a Bitcoin. I Crestoni, svět crypto klade za cíl vytvořit platformu, která bude inspirovat nové potenciální obchodní integrací skutečný svět.

Cílem této platformy je zjednodušit obchodní transakce snížením různých platebních účtů a platebních podmínek. Tím se sníží používání tradičních (a tím pomalejších a dražších) metod a vytvoří uživatelsky přívětivé platformy.

Jak je token distribuován?

500 milionů mincí:

S ICO bude 73% prodáno veřejnosti.

Zakladatelé dostanou 8%.

Tým a konzultanti budou přiděleni 5% vývojářům.

4% Strategické poradce a zadávání veřejných zakázek budou přiděleny.

Dále bude dáno 10% pořadí.

Kolik zemí bude platforma Crestonium podporována?

Crestonium můžete používat v jakékoli zemi kdekoli na světě. Podpora více než 10 jazyků pro mobilní a stolní aplikace.

Jak Crestonium pracuje a vydělává, když Crestonium není vyzkoušeno?

Příliš mnoho příjmů z platformy pochází z obchodních dohod, nikoliv z komunity. Mnoho firem se provádí transakční poplatky zvýšit své zisky, ale na prvním místě, pokud jde o zájmu uživatelů Crestoni platformy.

Crestonium.png

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Gem4me App - 降低跨境交易成本,创造真正透明的业务流程。

BiNeuro er et revolutionerende system, der kombinerer kunstig intelligens og blockchain teknologi,

Easy, Safe, Reliable and Technology Is The Purpose Of The Platform (HumanCoiN)